Verkenning film-expertise ‘St; Lucas

Hoi allen,

Ik kreeg vanavond een reactie van Martijn:

28-11-17, 19:09 – Martijn Melis: Hoi Carla, Excuses voor mijn late reactie. Ik was de 22e aan het filmen en ben daarna helemaal vergeten te reageren. Klinkt als een goed project!

Ik ben een jaar geleden al afgestudeerd aan de filmacademie, en inmiddels aan het werk als cameraman. Mijn agenda zit de komende tijd erg vol, dus ik heb helaas geen tijd om aan jullie project mee te werken. Wel kan ik jullie natuurlijk van advies voorzien, dus als er vragen zijn kom maar op!
Trouwens, over de filmacademie: Ik weet uit ervaring dat ze niets doen met externe projecten. De films die op de filmacademie gemaakt worden komen vanuit de studenten van de regie of scenario opleiding. Ik weet niet precies hoe het met andere scholen zit. Misschien zou je eens kunnen informeren bij de filmopleiding van het Sintlucas in Eindhoven (dat is ook wat dichter bij)

Heel veel succes met het project!
Gr, Martijn

Helaas!

Ik heb even gegoogled op St. Lucas, MBO-opleiding. Wellicht sluit de studierichting AUDIOVISUELE TECHNOLOGIE in Eindhoven enigszins aan naar waar wij op zoek zijn. Ik heb wat tekst gekopieerd in de bijlage over hun projectbureau. Maar zit denk ik toch meer in de richting van het opnemen en niet in het regisseren…….

De gevonden info: werkwijze projectbureau Sint Lucas

Groeten Carla

Plaats een reactie