Recycling, mail van Ton met links

Dag Bert,

 

ik heb  – vanuit “mijn” onderwerp recycling – een gesprek gehad met Marcel Franssen.

Marcel woont in Gemert en is als ondernemer betrokken bij dit thema o.a. door levering van afvalbakken, kledingbakken, frietvetbakken etc. aan gemeenten en aan grote warenhuisketens in Duitsland en Luxemburg.

Een van zijn bedrijven heet GAIA Eco-concepts. Daar zijn ze dit voorjaar mee gestart. http://www.gaiaeco-concepts.com/home.html

Hij werkt veel samen met Frans Beckers, bekend om zijn ideeën over circulaire economie.https://managementscope.nl/magazine/artikel/1013-frans-beckers-fbbasic-supply-chain

Marcel sponsort via het plaatsen van kledingbakken o.a. bij de AH in Gemert de Stichting Leergeld waar ik voorzitter van ben.

Marcel heb ik gevraagd om met mij mee te denken over het onderwerp: recycling en het leek mij een goed idee dat hij de volgende keer (25 oktober) eens aansluit bij ons denkclubje om kennis te maken en een indruk te krijgen van dit kluppie en daarna wil ik met hem verder in een projectclubje recycling. Mocht hij helemaal in het bestaande clubje passen is dat uiteraard geen probleem.

Wat vind je van dit idee?

Vriendelijke groet,

Plaats een reactie